“Zoti bën pak njerëz të mirë si Mevlani” / Përqafime dhe lot në Përputhen

Arjan Konomi ka dhënë komentin e tij për Mevlanin, i cili sot e ka ditën e tij të fundit në programin Për’puthen.Teksa fliste për mirësinë e Mevlanit, opinionisti nuk arriti të përmbante lotët. Nuk mungoi dhe përqafimi mes tyre në shenjë mirënjohje dhe respekti që kanë për njëri-tjetrin.

Arjani: Është një nga personat që kemi lidhur dhe një afeksion dhe prej vlerësimit dhe respektit që kemi për ty dhe thelbi i të gjithë debateve e diskutimeve ka qenë kjo gjë. Dua të vlerësoj se në cdo moment ekzagjerimi, ke pasur mirësinë dhe atë madhështinë e shpirtit.

Mevlani: Na bëre tani të të përqafojmë pak se e ke merituar.

Arjani: Ajo që dua të them është që Zoti që bën njerëz të mirë dhe shumë të paktë si Mevlani.

TCH

Be the first to comment on "“Zoti bën pak njerëz të mirë si Mevlani” / Përqafime dhe lot në Përputhen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*