Vidhen para të gatshme në një xhami në Kaçanik

Një person nga Kaçaniku ka informuar se perona të pa njohur me forcë kanë depërtuar në xhami dhe kanë vjedhur para të gatshëm.

Policia po heton rastin.

Be the first to comment on "Vidhen para të gatshme në një xhami në Kaçanik"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*