VIDEO – Sërbët vallëzojnë e kënaqen nën ritmin e këngës shqiptare, të vjedhur nga këngëtarja sërbe / Shikoni lëvizjes tëheqëse në skenë

Kënga “Hajde luj qyqek”, versioni i kënduar nga Yllka Kuqi dhe Ylli Dema po bëhet hit edhe në Sërbi, por në versionin sêrb, të vjedhur nga këngëtarja sërbe Tea Tairovic. Në rrjet shpërndahen me të madhe video nga koncerte dhe mbrëmje të ndryshme në Sërbi, ku këngëtarja sêrbe bën atmosferë me ritmet e kësaj kënge shumë të njohur shqiptare.

“Hajde Luj Qyqek” është një ndër këngët popullore më të njohura që ka bërë për vete publikun. Dëgjohet pothuajse kudo, dhe duket se fama e kësaj kënge ka arritur deri në Serbi. Këngëtarja Tea Tairovic ka publikuar një projekt pak ditë më parë, por ajo që vihet re është ngjashmëria e madhe që ka me “Hajde Luj Qyqek”.

Pasi mediat shkruan për të, këngëtarja serbe u detyrua që 4 ditë pas publikimit të këngës të tregonte se ka risjellë këngën shqiptare në versionin serb.

Be the first to comment on "VIDEO – Sërbët vallëzojnë e kënaqen nën ritmin e këngës shqiptare, të vjedhur nga këngëtarja sërbe / Shikoni lëvizjes tëheqëse në skenë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*