VIDEO që çmend rrjetin, traktori me xhama të zi në mes të qytetit / Ja në cilin qytet shqiptar ka ndodhur

Tik toku po shndërrohet në trend botëror. E këtij aplikacioni argëtues nuk kanë mundur t’i гezistojnë e shqiptarët. Të rinjtë e të rejat shqiptare çdo ditë e më shumë po përdorin këtë aplikacion, saqë e kanë bërë atë në një mjet përdorimi shumë të nevojshëm për ta kaluar ditën, sidomos me shoqëri. Video të shumta argëtuese qarkullojnë në Tik Tok duke u bërë hit ndër përdoruesit.

Një video e ditëve të fundit po shpërndahet me të madhe. Bëhet fjalë për një traktorist shqiptar, i cili qarkullon rrugëve të qytetit me traktorin e tij të tipit IMT. Por kjo është shumë normale. Ajo që e bën këtë video interesante është pamja e traktorit.Traktori me kabinë, por me xhama krejt të zeza, si stili i veturave sportive dhe elegante, të pëlqyera nga të rinjtë shqiptarë. Pamjet e traktorit me xhama të zinj janë xhiruar në rrugët e qytetit të Tetovës dhe janë shpërndarë fuгishëm në rrjet./in7.tv/

Be the first to comment on "VIDEO që çmend rrjetin, traktori me xhama të zi në mes të qytetit / Ja në cilin qytet shqiptar ka ndodhur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*