VIDEO – Lëvizjet e Tunës mbi tra nuk duan koment, vetëm shijojeni kërcimin!

Këngëtarja nga Shkupi, Altuna Sejdiu – TUNA para disa javëve solli në jetë djalin e saj të dytë. Menjëherë pas lindjes, Tuna ka filluar me ushtrimet për ta rikthyer trupin në formën e mëparshme. Dhe siç duke po ja arrin qëllimit shpejt. Pas vetëm një muaji nga lindja ajo tregoi format e saj të përkryera, ndërsa pamjet u shpërndanë e bënë xhiron në rrjet dhe në media. Një video tjetër e shpërndarë nga Tuna në Story po bën xhiron pas një kërcimi në tra të Altuna Sejdiut.

Si në kërcimtare profesioniste, Tuna e qan me lëvizjes që bën në traun vertikal, që shpesh përdoret nga stгiptistet. Nga ajo që duket, përveç lëvizjeve tërheqëse, duken linjat e përkryera dhe trupi i formësuar i Tunës. Siç duket ushtrimet intensive kanë patur sukses dhe Tuna po rikthehet në formën e mëparshme, mbase edhe më tërheqëse.

Be the first to comment on "VIDEO – Lëvizjet e Tunës mbi tra nuk duan koment, vetëm shijojeni kërcimin!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*