Tuna në super formë, sjell fotot e nxehta nga “Parada e krenarisë”

Altuna Sejdiu – TUNA, këngëtarja e njohur nga Shkupi ka qënë sot njëra nga artistet që ka performuar në spektaklin e organizuar nga komuniteti LGBT në Shkup, menjëherë oas paradës nëpër rrugët e kryeqytetit të Maqedonisë së Veriut. Tuna ka shpërndarë fotografi nga aktiviteti i sotëm, e veshur me ngjyrat e këtij komuniteti, ndërsa në to tregon linjat shumë tërheqëse të trupit. Nënë e dy fëmijëve, Tuna duket në super formë, përcjell in7.

Këngëtarja nga Shkupi, Altuna Sejdiu – TUNA para disa javëve solli në jetë djalin e saj të dytë. Menjëherë pas lindjes, Tuna ka filluar me ushtrimet për ta rikthyer trupin në formën e mëparshme. Dhe siç duke po ja arrin qëllimit shpejt. Pas vetëm një muaji nga lindja ajo tregoi format e saj të përkryera, ndërsa pamjet u shpërndanë e bënë xhiron në rrjet dhe në media. Siç duket ushtrimet intensive kanë patur sukses dhe Tuna po rikthehet në formën e mëparshme, mbase edhe më tërheqëse.
Be the first to comment on "Tuna në super formë, sjell fotot e nxehta nga “Parada e krenarisë”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*