“Thirr policinë” – Këngëtaret shqiptare puthen në buzë

Javë më parë, përmes rubrikës “E vërtetë, e pavërtetë”, Prive për herë të parë njoftoi mbi bashkëpunimin e Dafinës dhe Arilenës. Dy vajzat do të bashkojnë forcat për një projekt ‘eksp1oziv’, numërimi për të cilin ka nisur tashmë. Me një verë në të cilën nuk po njeh ndalje, pak pasi ka paralajmëruar albumin “Dafinë moj”, Dafina është gati! Arilena ka nxjerrë foton paralajmëruese.

Dy vajzat do të ngacm0jnë që në paralajmërim duke u shfaqur shumë të afërta. Projekti do titullohet “Thirr policinë” dhe do të publikohet saktësisht sot një javë!

Be the first to comment on "“Thirr policinë” – Këngëtaret shqiptare puthen në buzë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*