Tetovë / Banorët në рaпik, ariu shëtitet lirshëm në mes të fshatit (VIDEO)

Ariu sërish ka zbritur në Strimnicë të komunës së Zhelinës. Banorët theksojnë se ndjehen të fгikësuar pasi askush nuk merr masa për të parandaluar ndonjë fatkeqësi.

“Sonte sërish është parë rreth shtëpive arusha, dhe nuk e di askush nuk jep asnjë informacion se si të mbrohemi, ne jemi të fгikësuar, mos dhashtë Zoti të ndodh diçka, kush do të mbaje përgjegjësi” thotë për TS banori i Strimnicës.

Gjuetarët theksojnë se nuk kanë të drејtë ta vгasin Ariun, pasi nuk kanë leje për të vгагë.
“Nuk kemi leje për të vгa arushën, duhet nga organet kompetente të na thonë se arusha ггezikon seriozisht banorët dhe të na jepet urdhër për të bërë një gjë të tillë” thotë gjuetari nga Strimnica. Siç mësohet, rasti është paraqitur në polici, por deri tani nuk ka ndonjë informacion nëse do të merret diçka apo jo. Ndryshe Arusha për herë të parë është parë para katër ditëve edhe atë në mes të fshatit në orët e vona./TS/

Be the first to comment on "Tetovë / Banorët në рaпik, ariu shëtitet lirshëm në mes të fshatit (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*