Si bastardohet gjuha shqipe në Maqedoni

Një qytetar i Kosovës është shprehur I habitur kur ka parë një njoftim në gjuhën shqipe në një vend kalim kufitar në Maqedoni.

Ai ka adresuar kritika ndaj politikanëve shqiptarë në këtë shtet, njofton agjencia e lajmeve INA.

“Gjuha shqipe zhvlerësohet dhe degradohet me qellim në mënyren më të keqe nga shteti Maqedon, ky njoftim është në doganen e shtetit te shpikur maqedon ne Kriva Palank.

Kjo tregon se politika shqiptare në pushtet nuk i intereson as bastardimi i gjuhes sonë hyjnore nga sllavet e Karpateve. Turp o pushtetarë shqiptar ne Maqedoni”, është shprehur Ferid Bilalli nga Shtimja. (INA)

Be the first to comment on "Si bastardohet gjuha shqipe në Maqedoni"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*