Shokuese / Publikohet video e re nga Wuhani, detaje të reja mbi origjinën e K0vid-19

Një video zyrtare nga maji i vitit 2017 e bërë nga Akademia Kineze e Shkencave dhe të cilën e ka siguruar Sky News, tregon se si janë ruajtur lakuriqë në kafazë brenda Institutit në Wuhan para katër viteve.

Në video duket se si njëri nga shkencëtarët i ushqen lakuriqët me krimba. Ndërkohë që vendet anëtare të G-7 kërkojnë që të fillojë faza e dytë e hetimeve për prejardhjen e viгusit C0vid-19, disa media publikuan pamje të reja në të cilat këmbëngulet se lakuriqë të gjallë po ruhen në Wuhan edhe pse OBSH-ja këto pretendime i quajtën si konspiгаcione, përcjell in7.

Be the first to comment on "Shokuese / Publikohet video e re nga Wuhani, detaje të reja mbi origjinën e K0vid-19"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*