Policia vë në pranga autorin e regjistrimeve të paligjshme të kryera në një nga motelet e Shkupit

Policia vë në pranga autorin e regjistrimeve të paligjshme të kryera në një nga motelet e Shkupit, i cili përmes një grupi kërcënonte figura të caktuara. Në shkëmbim të mospublikimit të videove intime të tyre, autori dhe persona të tjerë, sipas burimeve, kërkonte shuma parash. Burimet tona thonë se arrestimi është kryer në qendër të Shkupit.

ALSATT

Be the first to comment on "Policia vë në pranga autorin e regjistrimeve të paligjshme të kryera në një nga motelet e Shkupit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*