“Po shyqyr moj…” – Çimi nuk përmbahet, shpëгthen me lot në studio dhe …

Pas debateve të shumta që kanë pasur me njëri-tjetrin, Stela ka vendosur që të deklarohet për Çimin. I emocionuar nga kjo situatë, Çimi u ngrit që t’i dhuronte një puthje në buzë. Ndërsa Stela u kujdes që t’i fshinte buzët, Çimi e ггëmbeu duke i dhuruar një përqafim të ëmbël.

Çimi dhe Stela janë çifti i dytë i deklaruar në Për’puthen +40. Çifti tjetër janë Gilberta dhe Iliri, të cilët patën shumë debate derisa arritën në pikën që të deklaroheshin për njëri-tjetrin.

Be the first to comment on "“Po shyqyr moj…” – Çimi nuk përmbahet, shpëгthen me lot në studio dhe …"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*