Pleqtë në kazino, kjo video bëhet hit në rrjet / Do shkriheni së qeshuri

Rrjetet sociale po marrin shumicën e kohës së lirë të njerëzve. Platforma të ndryshme po dalin kohë pas kohe. Trendi më i ri padyshim se është Tik Toku, një aplikacion ku të rinjtë shpërndajnë e prodhojnë video nga më të ndryshmet, kryesisht argëtuese.

Tik toku po shndërrohet në diçka të nevojshme në përditshmërinë e miliona të rinjve anembanë botës. Por kjo platformë, e përshtatshme për video të shkurtëra, ka zênë vend edhe në një pjesë të konsiderueshme të bizneseve, të cilat produktet e tyre kanë filluar ti reklamojnë dhe promovojnë në këtë rrjet.

Videoja më poshtë është bërë hit në rrjete. Pleqtë duke luajtur kazino. Njëri prej tyre duket shumë interesant. Ai godet me shpejtësi aparatin duke pritur të fitojë ndonjë bonus. Shikoni dhe shijoni reagimin e këtij plaku.

Be the first to comment on "Pleqtë në kazino, kjo video bëhet hit në rrjet / Do shkriheni së qeshuri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*