Parashutisti ngec në linjat e energjisë elektrike

Një parashutist u shpëtua pasi u kap në linjat e energjisë në Liqenin Elsinore

Sipas Departamentit të Zjarrfikësve, personi identiteti i të cilit nuk u bë i ditur, qëndroi i varur në 30 metra lartësi rreth orës 11:00 të mëngjesit të djeshëm, 26 maj.

Ekipet e Kalifornisë Jugore ndërprenë energjinë elektrike të linjave dhe ishin në gjendje të zbrisnin parashutistin në mënyrë të sigurt dhe pa lëndime.

Ai u dërgua në spital me dëmtime të lehta.

Be the first to comment on "Parashutisti ngec në linjat e energjisë elektrike"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*