Në Kuvend sot pyetjet e deputetëve

Shkup, 27 maj 2021 (MIA) – Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do ta mbajë seancën e 42-të në të cilën në rend dite janë parashtrimi i pyetjeve të deputetëve.

Seanca për parashtrimin e pyetjeve të deputetëve zakonisht mbahet çdo të enjte të fundit të muajit, ndërsa përparësi për parashtrim të pyetjeve deri te kryeministri dhe ministrat kanë deputetët e opozitës.

Be the first to comment on "Në Kuvend sot pyetjet e deputetëve"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*