Ndërpritet emisioni për Putiпin dhe Lukaѕhепkon / Një vajzë пudo u shfaq në ekran (VIDEO)

Televizioni ukrainas u desh ta ndërpresë në mes emisionin me një ekspert rus në lidhje me takimin mes Putinit dhe Lukashenkos. Arsyeja ishte dalja në ekran e një vajze të zhve`shur nga brezi e lartë. Eksperti Dmitrij Elovski duhej të fillonte të përgjigjet në pyetjen e gazetarëve, por ka pasur një pauzë të pakëndshme pasi nuk e kishte dëgjuar pyetjen mirë.

“A po ndodh diçka aty? Nuk mund të dëgjoj asgjë”, pyeti ai pas ekranit të kompjuterit. Në atë kohë, vajza e ktheu ekranin nga vetja, e zhve`shur nga brezi e lartë, dhe në ekran u shfaq e tëra live. Menjëherë u ndërpre lidhja dhe prezantuesit e vazhduan emisionin me arsyetimin për probleme teknike, përcjell in7.tv

Be the first to comment on "Ndërpritet emisioni për Putiпin dhe Lukaѕhепkon / Një vajzë пudo u shfaq në ekran (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*