“M*t e keni ba” – Drejtori i shkollës në Shkup ofendon gazetaren (VIDEO)

“M*t e keni ba”! Këtë përgjigje mori TV21 nga Ajdin Ramadani, drejtori i shkollës fillore “Adem Jashari”, pas kronikës për barin e pakositur në oborr të shkollës.

Në fakt, një ditë pas kronikës së TV21, punëtorët e NP “Parqe dhe Gjelbërime” shkuan dhe e kositën barin. Sipas rregullores shkollat duhet vetë ta mirëmbajnë oborrin, pasi që kanë të ndarë buxhet të posaçëm për këtë gjë. Materialin e plotë ndiqeni në lajmet e orës 15:00.

Be the first to comment on "“M*t e keni ba” – Drejtori i shkollës në Shkup ofendon gazetaren (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*