Mos komentoni vetëm shijojini këto foto të Rita Oras

Rita Sahatçiu Ora (e lindur Rita Sahatçiu, 26 nëntor 1990) është një këngëtare dhe aktore britanike me prejardhje shqiptare. Suksesi i saj u rrit në shkurt të vitit 2012, kur ajo u paraqit me teken Hot Right Now, bashkëpunim me DJ Fresh-in, e cila arriti numrin një në Mbretërinë e Bashkuar. Albumi i parë i saj Ora, që doli në shitje në gusht të vitit 2012, arriti numrin një në Mbretërinë e Bashkuar. Albumi përmbante teket Britanike R.I.P dhe How We Do (Party). Ora ishte artistja me numrin më të madh të tekeve në listën britanike në vitin 2012, me tre teke rradhazi që arritën në pozitën më të lartë.

Pjesa tjetër e jetës së saj është histori suksesi të jashtëzakonshme. Rita Ora, bashkê me Dua Lipan dhe Bebe Rexhën janë treshja e kêngëtareve me famë botërore dhe më të famshme të momentit. Ata janë krenaria e kombit shqiptar. Shijojini fotot e fundit të Ritës.
Be the first to comment on "Mos komentoni vetëm shijojini këto foto të Rita Oras"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*