Me një grusht do t’ju thyhen hundët të dyve, për të marrë fund ëndrra e Çubrilloviqit dhe Andriqit

Koment nga aktivisti, Arianit Xhaferi

Ëndrra dhe amaneti i Vasa Çubrilloviqit dhe Ivo Andriqit tenton të realizohet përmes Zoran Zaevit dhe Aleksandar Ali Antiqit… Misioni për shkatërrimin e Tetovës dhe shpërnguljen e shqiptarëve deri tani është realizuar me sukses të madh nga Teuta Arifi, me përkrahjen e plotë të partisë së saj dhe të LSDM-së së Zoran Zaevit, por edhe me përkrahjen e VMRO-së së Nikolla Gruevskit dhe Sasho Mijallkovit. I kanë dhënë fjalë e besë Daka Davidoviqit dhe patjetër ju duhet Teuta ta implementojë marrëveshjen, se paret i kanë marrë.

Por, kësaj rradhe me një grusht do ju thyhen hundët të dyve, edhe Zaevit, edhe Ahmetit dhe me atë grusht do marrin fund ëndrrat e tyre për ta zbrazur Tetovën dhe qytetet tjera nga shqiptarët.

…grushti do të bjerë përmbi krye të zuzarëve koha është e maskarenjve por Atdheu i Shqiptarëve!

Be the first to comment on "Me një grusht do t’ju thyhen hundët të dyve, për të marrë fund ëndrra e Çubrilloviqit dhe Andriqit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*