“Me fol Sali Berisha për dinjitet, është sikur me fol prostitutkat e Hamburgut për virgjinitet”

Milaim Zeka në facebook shkruan

Kjo puna e dinjitetit te Sali Berishes

Gjate krejte jetes te tij politike, nuk ka lane veprimtar te Kosoves pa e shpalle dhe etiketu si spijun te Beogradit. Keshtu ka bere edhe me Remzi Hoxhen, e vret, edhe e shpalle spijun serb. Njesoje ka bere edhe me Hashim Thaçin. Motra jote kurve, ti ja ke marre gruane shokut, ti je prostitu neper rruge, ti ke djalin me babain tend, te gjitha keto jane shprehje te Sali Berishes. A me te renda jane keto, apo akuzat e Departamentit Amerikan te Shtetit?!

Me fole Sali Berisha per dinjitet, eshte sikur me fole prostitutate e Hamburgut per virgjinitet. Amerika nuk eshte Edi Rama, i dashur Sali!

Be the first to comment on "“Me fol Sali Berisha për dinjitet, është sikur me fol prostitutkat e Hamburgut për virgjinitet”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*