Mbaroi Përputhen / Mos u mërzisni, nga e hëna fillon …

Nga data 31 maj në ekranin e Top Channel, në orën 18:15, nga e hëna në të shtunë do të keni mundësinë të ndiqni “Për’puthen +40”.

“Përputhen +40” do të sjellë tek ju më shumë takime dhe ngjarje nga protagonistët, të cilët tashmë do të kenë më shumë mundësi që të njohin njeri-tjetrin.

Mes tyre kanë nisur pëlqimet e para, por ende nuk kemi një çift të zyrtarizuar.

Me autore Olsa Muhametin, moderatore Bora Zemanin dhe opinionist Arjan Konomin, “Për’puthen rinore” që është mbyllur tashmë, theu rekord shikueshmërie në vendin e tonë.

Be the first to comment on "Mbaroi Përputhen / Mos u mërzisni, nga e hëna fillon …"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*