Kush u zgjodh kryetare e Asamblesë së Gruas në Aleancën e Çairit?

Forumi i gruas pranë Aleancës për Shqiptarët, dega Çair me shumicë votash përmes një procesi transparent zgjodhi Emine Abazin kryetare të re të Asmablesë së gruas. Në njoftimin që ka lëshuar në rrjetet sociale ASH, dega Çair shkruhet se e përzgjedhura Emine Abazi ka diplomuar në fakultetin për gjuhë dhe letërsi pranë Universitet të Tetovës, ndërsa studimet postdiplomike i ka përfunduar pranë Universitetit të Evropës Juglindore.

Aleanca për Shqiptarët duket se po konsolidohet fuqishëm për zgjedhjet vijuese, ndërsa kujtojmë që pak muaj më parë kryetar i degës së Çairit u zgjodh biznesmeni i sukseshëm shkupjan, Zudi Enuzi Koka./Zyrtare.net/

Be the first to comment on "Kush u zgjodh kryetare e Asamblesë së Gruas në Aleancën e Çairit?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*