Kush është shqiptari që harxhon 60 mijë euro në muaj, pa punuar fare / Nuk është Vali Korleone

Shembuj të të rinjve të lazdruar dhe pasanikëve që harxhojnë pa kriter, çdo ditë e më tepër po dalin në dritë në shoqërinë shqiptare. Të njëjtët po merren si shembull i mirë nga të rinjtë, duke krijuar edhe deformime të ndryshme në shoqëri. Ka shumë të tillë që promovohen edhe në mediat shqiptare. Media ofron atë që publiku kërkon e realisht, publiku “çmendet” pas lajmeve të tilla. Shembull i deritanishëm ka qënë Vaki Korleone nga Kosova, përcjell in7.

Por siç duket Vali nuk është vetë. Edhe një “Princ” është vetë zbuluar në Maqedoninë e Veriut, duket njësoj si Corleone i Gjilanit me dukje e stil dhe formën e të jetuarit. E kam jetën si në filma shpenzoj nga 30 deri në 60 mijë euro në muaj, e kurrë në jetë nuk kam punuar as nuk punoj” u shpreh ai.

Be the first to comment on "Kush është shqiptari që harxhon 60 mijë euro në muaj, pa punuar fare / Nuk është Vali Korleone"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*