Kurrë mos festoni para kohe! / Këta shembuj në sport ju japin një mësim jete (VIDEO)

Ju ka ndodhur ndonjëherë që të gëzoni e festoni para kohe e më pas çdo gjë të prishet si një kullë prej letrash?! Shembujt në videon e mëposhtme ua tregojnë më së miri këtë gjë. Një përmbledhje nga gara të ndryshme sportive, ku “fituesit” kanë festuar para kohe, por në sekondat e fundit, në metrat e fundit, kundërshtari iu ka dalur përpara, duke ua prishur gëzimin. Mesiguri nuk i keni hasur të gjitha.

Në garë vrapimi, teksa i afrohet finishit, garuesi i parë fillon të festojë suke i ngritur duart lartë. Por i dyti në radhë i jep një forcë të fundit duke ia kaluar në hapin e fundit. Zhgënjimi duket shumë i madh tek garuesi që u gëzua para kohe. Edhe në garë me motoçikleta, në kthesën e fundit para finishit, motoçiklisti që krysonte garën filloi të dhurontë spektakël për publikun, pasi vendin e parë e kishte të “sigurt”. Por, në metrin e fundit gjithçka u prish. Fitoren ia ггëmbeu motoçiklisti i dytë. Këto dhe shembuj tjerë, ndiqini në vazhdim./in7.tv/

Be the first to comment on "Kurrë mos festoni para kohe! / Këta shembuj në sport ju japin një mësim jete (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*