Jeta e Antonelës një dгamë e vërtetë / Ja ç’ndodhi ‘live’ në emision

Antonela nuk ka mbajtur dot emocionet në “Top Arena”, ku është marrë në pyetje nga Fjoralba Ponari në lidhje me jetën e saj në Itali dhe vështirësitë që ka kaluar me familjen. Antonela ka rrëfyer edhe më parë se sa e vështirë ishte periudha e divorcit të prindërve dhe emigrimi në Itali, por nuk arriti të mbante lotët kur u pyet për punën më të vështirë që ka bërë.

Antonela: Puna më e vështirë ka qenë kur kemi shkuar në Itali, unë isha në shkollë, mami çohej në orën 4 dhe shkonte të pastronte zyra. Unë e ndihmoja.| Fjorlba: Kush dashuron më mirë, shqiptarët apo italianët? | Antonela: Shqiptarët. | Fjoralba: I mban mend emocionet e dashurisë së parë? | Antonela: Po, isha 18 vjec. Ishte me ulje ngritje sic do dashuri.

Fjorlba: Pas Për’puthen, me Top Arenën, a ke në mendje një kurbë të qartë televizive se ku dëshiron të jesh nesër?

Antonela: Kam. Duhet të prisni. Do më pëlqeja të bëja një emision timin, e kam një ide./TCH

Be the first to comment on "Jeta e Antonelës një dгamë e vërtetë / Ja ç’ndodhi ‘live’ në emision"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*