Jakup Ferri, Gegë e Toskë / Gëzim Nika i sjell në një version të veçantë që do t’ju ngelë gjatë në mendje (VIDEO)

Këngë Moj, formati muzikor që sjell për çdo javë këngë dhe këngëtarët më të njohur dhe ikona të muzikës shqipe në ekran. Në natën e Malësisë së Gjakovës performoi edhe njëri nga zërat më të veçantë dhe më të dashur të muzikës tropojane. Gëzim Nika për publikun shqiptar solli një kolazh këngësh tropojane, mes të cilave ajo më kryesorja, Jakup Ferri. Këngë e kënduar dikur nga Arif Vladi dhe në versionin rock nga legjenda e Rock-ut shqiptar, Gentian Demaliaj me grupin Djemtë e Detit.

Shijoni të plotë kolazhin e Gëzim Nikës, që fillon me Jakup Ferrin, vazhdon me Gegë e Toskë e deri në fund Vallja e Rugovës.

Be the first to comment on "Jakup Ferri, Gegë e Toskë / Gëzim Nika i sjell në një version të veçantë që do t’ju ngelë gjatë në mendje (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*