Ja rregullat e Qeverisë se si mund të organizoni dasëm!

Qeveria në seancën e djeshme lejoi organizimin e dasmave, festimeve dhe ahengjeve tjera në ambient të hapura, ndërsa sot zëdhënësi i Qeverisë, Muhamed Hoxha kumtoi në detaje protokollin që duhet të respektohet gjatë dasmave.

-Në hyrje të objektit ku mbahet dasma të vendosen dhe të përdorën mjete për dezinfektim dhe të matet temperatura.

-Hapësira në terasa të jetë e hapura nga të tre anët.

-Ndalohet përshëndetja me duar, përfaqim ose çdo mënyrë tjetër e përshëndetjes që përfshin kontakt fizik.

-Angazhim i artistëve të estradës është i lejuar vetëm gjatë organizimit të dasmave, ndërsa ata duhet te jenë larg dasmorëve më së paku 5 metra dhe nuk guxojnë të lëvizin dhe të këndojnë në mes mysafirëve.

-Lejohet kërcimi në hapësirë të siguruar prej 4 metra katror për person, duke respektuar distancën e rekomanduar.

Nëse shkelen protokollet në dasma, përgjegjës është pronari dhe dasmori!

Be the first to comment on "Ja rregullat e Qeverisë se si mund të organizoni dasëm!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*