IRI Amerikan: Sela i pari me 20% mendim pozitiv, Ahmeti me 14%

Anketa më e re te Institutit Republikan Amerikan IRI, ka nxjerrë kryetarin e Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Selën, më të pëlqyer në elektoratin shqiptarë. Për Selën 20% kanë mendim pozitiv, ndërsa për kreun e BDl-së, Ali Ahmeti vetëm 14%.

Për Ahmetin është dhënë përqindja më e lartë e mendimit negativ, 65%. Në anketën e IRI-t amerikan, në pyetjen për partitë politike, Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa janë barazuar me BDI-në.

Be the first to comment on "IRI Amerikan: Sela i pari me 20% mendim pozitiv, Ahmeti me 14%"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*