FOTO – Këto foto të Antonelës nuk duan koment, thjeshtë shijojini!

Antonela Berisha u rikthye në ekran. Tani jo më si konkurente në një shou televiziv, por si prezantuese në njërin nga emisionet më të njohura sportive në vend. Berisha është pjesë e Top Arenas, pjesë e Procesit Sportiv edicioni special për kampionatin europian EURO2020. Në pjesën e parë të emisionit, Antonela shkëlqeu me pamjen e saj, duke ггëmbyer të gjithë vëmendjen e publikut, përcjell in7.

Por tani, pas disa javësh Antonela është përshtatur edhe më shumë në rolin e ri dhe po shkëlqen nga dita në ditë. Ajo po shndërrohet në një yll televiziv. Këtë fare lehtë mund ta vërtetoni edhe nga fotografitë që mund ti shikoni në vazhdim. Shijojini!
Be the first to comment on "FOTO – Këto foto të Antonelës nuk duan koment, thjeshtë shijojini!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*