Del situata nga kontrolli në Për’puthen 40 / Lindita çmend Luanin dhe njerëzit në rrugë me lëvizje pгovokuese

Takimi mes Luanit dhe Linditës ishte një nga më të veçantët në Për’Puthen +40. Dy karaktere të kundërta në një takim, të cilët ndanë disa informacione iпtime me njëri-tjetrin. Gjatë takimit, Lindita nuk kishte si të mos pгovokonte Luanin, e cila iu afrua. Luani u emocionua, pasi kishte 7 vite pa krijuar një marrëdhënie me një femër tjetër.

Pas takimit, Luani ka kërkuar që ta shoqërojë për në shtëpi Linditën dhe kjo e fundit ka pranuar. Ndërsa shkonin për në shtëpi, Lindita e cila shquhet për tipin e saj të hapur ka kërcyer në mes të rrugës. Luani ngriti volumin nga makina ndërsa e shoqëronte me duartrokitje. Lindita shfaqej e qeshur ndërsa argëtohej nga jashtë makinës duke bërë lëvizje pгovokuese./TCH/Be the first to comment on "Del situata nga kontrolli në Për’puthen 40 / Lindita çmend Luanin dhe njerëzit në rrugë me lëvizje pгovokuese"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*