Debat interesant mes Geljanit dhe Antonelës / Zbulohet sekreti i përbashkët

Antonela dhe Geljani kanë ironizuar veprimet e Sindit dhe deklaratat e saj. Geljani zbuloi se Sindi i ka kërkuar që të dalin çift nga programi, por ai kishte zgjedhur që të mos e tregonte këtë gjë. Të dy filluan të reagonin me tone tallëse për “rrëmbimin e puthjes”.

Antonela: Pse u mundove të më puthësh?

Geljani: Larg qoftë o Zot.

Antonela: Pse u mundove me më puth si Sindin?

Geljani: Kë moj? O Zot i madh.

Antonela: Ti u mundove të më puthje mua.

Geljani: Ti u mundove të dilje çift me mua, por unë jam djalë i mirë dhe nuk e tregova këtë gjë.

Antonela: Deklaratë e fortë.

Geljani: Kishte ardhur momenti ta bëja këtë deklaratë. Kemi qenë prapa kuintave, para se të bënim takimin e parë dhe tha, do të doja të kishim dalë cift.

Antonela: S’ka me kë të dalë…/TCH/

Be the first to comment on "Debat interesant mes Geljanit dhe Antonelës / Zbulohet sekreti i përbashkët"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*