OpinioneNë dehje dashurohet sinqertë

Nga Ilir Muharremi Me alkoolin dhe verën jemi miq të vjetër, por edhe me birrën. Unë dehem dhe dehem, aq shumë dehem sa dhembjen vetëm i dehur e tejkaloj. Pijë edhe për të kujtuar, për…Labi bën thirrje urgjente për ndihmë

Ish-deputeti i Kosovës, këngëtari Labinot Tahiri ka bërë një thirrje urgjente për kaçanikasit. Gjatë ditës së djeshme Labi ishte në një aksion ku po mbledh paratë për të blerë një banësë për një nënë dhe…