Aktualitete

A mund ta transmetojnë mushkonjat Covid-19?

Duke qenë se mushkonjat thithin gjakun tonë e më pas nisen me “misionin” për të depërtuar në gjakun e dikujt tjetër, në këto kohë pandemie lind natyrshëm pyetja: A mund ta transmetojnë mushkonjat Covidin? Kësaj…

Mesazhi i fuqishëm i Albin Kurtit nga Shkupi

Në kuadër të aktiviteteve për shënimin e “100 vjetorit – Hasan Prishtina Kryeministër i Shqipërisë”, në Shkup u mbajt sot tribuna tematike “Kauzat shqiptare – para dhe pas Hasan Prishtinës”, organizuar nga Instituti i Trashëgimisë…