Antonela zbulon bisedat në prapaskenë me Blerimin (VIDEO)

Për’Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit. Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

Be the first to comment on "Antonela zbulon bisedat në prapaskenë me Blerimin (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*